14 Ayar Altın Kalpli Kolye (IPG184)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺7.020,53(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.264,69(KDV Dahil)
₺1.772,44 `den başlayan taksitlerle
Adet :
 
  • 14 Ayar (585) Altın Ağırlık : 1,40 gr Maden Rengi : Sarı.
  • Zincir Uzunluğu: 42-45 cm’dir cm’dir..
  • Kararmalara karşı rodium kaplama da yapılmıştır.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir.

Kalpli kolyeler her zaman beğenilen ve tercih edilen bir modeldir. Kalbe yüklenen anlamlar da bunda etkili olmaktadır. Özel günler için özel bir hediye haline gelen kalpli kolye modelleri sevgililer günü öncesinde de tercih edilen modeller arasındadır. Sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel hediyelerden biri mutlaka kalpli kolye olacaktır.

Aşkın da sembolü olan ve şık tasarımıyla sevilen kalp, özellikle kalpli gümüş kolye, küpe, bileklik, yüzük gibi kişisel aksesuar olarak karşımıza çıkmaktadır. En çok tercih edilen 925 ayar gümüş kolye modellerinden birisi de kalpli gümüş kolyelerdir. En çok satan kalpli gümüş kolye modellerine web sitemizden bakıp, mutlaka size uygun ve beğeneceğiniz bir ürün bulabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi kendinizin de kullanabileceği her zevke uygun kolye çeşitlerinde bulunmaktadır.  

Aşkın ve sevginin sembolü olan kalp, gümüş kolye modellerinde sıkça görülmektedir. Özellikle sevgililer gününde, doğum gününde ve yıl dönümlerinde hediye etmek için kalpli kolyeler uygundur. Bir kişiye kalpli kolye hediye etmenin de taşımış olduğu bir anlam bulunmaktadır. Veren kişinin kalbinin ve sevgisinin ona ait olduğu mesajını iletmek için kalpli kolyeler tercih edilmektedir. Kalpli kolyeler, kadınlar tarafından büyük ölçüde beğeni görmektedir.

Kalpli kolyeler “seni seviyorum” demenin en özel ve en zarif halidir. Sevgiyi en iyi ifade eden hediyelerden birisi de kalpli kolyelerdir. Sevgi, aşk, tutku ve özlem duygularını aynı anda barındırır bu özel kalp şeklindeki kolyeler. Sevgiliye en özel hediye olarak sunulurlar. Bu kolyeler özellikle farklı zarif tasarımlarla süslendiği zaman kadınlar için vazgeçilmez birer hediye olurlar. Kalpli kolyeler genelde sonsuzluk, kuş ve kanat sembolleriyle birlikte de kullanılıyor. Sevgiyi en iyi ifade eden aksesuar olarak karşımıza çıkarlar. Zirkon taşlarla birlikte süslendiğinde zarif yapıları ile göz doldururlar. Göz alıcı birer kolye haline gelirler. Aynı zamanda altın ve gümüş olarak da tasarlanmış şekilleri vardır. Bu şekilleri ile de gayet şık ve zariflerdirler. Hem tek kalp şeklinde hem de karşılıklı iki kalp şeklinde olabilirler. Bu iki şekil de sevgiyi ifade etmek için güzel seçimlerdir.

İnsanlar sevgilileri ile ilişkilerini güçlendirmek ya da özel günlerde onları mutlu etmek için onlara hediyeler almaktadır. Ancak sevgiliye alınacak hediyeler konusunda kolayca karar verebilmek oldukça zordur. Doğru hediye seçimi için öncelikle sevgilinin her yönünün tanınması gereklidir. Kolyeler, halen daha en sık başvurulan hediyelerdir. Özellikle gümüş ya da altın kullanılarak imal edilen kolyeler, kadınların ilgisini büyük ölçüde çekmektedir. 

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı