925 Ayar Gümüş Kar Tanesi Kolye (H453)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺754,73(KDV Dahil)
İndirimli : ₺566,39(KDV Dahil)
₺190,68 `den başlayan taksitlerle
Adet :
  • 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir.
  • Zincir Uzunluğu: 42-45 cm’dir cm’dir.
  • Ürünün tamamı (zincir dahil) gümüştür.
  • Kararmalara karşı rodium kaplama da yapılmıştır.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir.

Kadınların takmaktan en çok keyif aldığı gümüş takı şüphesiz gümüş kolyelerdir. Kadın gümüş kolyeleri, her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver şıklığı ile! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Kolyeler, özel günler denince ilk akla gelen hediyedir. Karşı tarafın kendini değerli hissetmesi istenildiği durumlarda, hediyelik olarak en çok tercih edilen ürünlerdir. Özellikle kadınlara alınan hediyeler içerisinde kolyelerin ayrıcalıklı bir yeri bulunmaktadır. Genellikle gümüşten imal edilen kolye modellerinin seçimi yapılırken, özenli davranmak gereklidir. Zira hediye alınacak kişi ile kolyenin uyumlu olması önemli bir husustur. Gümüş kolye modellerinin de hediye tercihlerinde zirveyi bırakmadığı da yadsınamaz bir konudur.

Her kadın, şık bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için ön planda kıyafet olsa da bunu tamamlayan ve en önemli şeyler takılardır. Hem kadınlar hem erkekler gümüş takılara oldukça ilgi duymaktadır. Gümüş kolyeler her yıl farklı modeller de ve tarzlarda çıkmaktadır. Yeni sezon kadın gümüş kolyelerimizde, her zevke hitap eden farklı gümüş kolye modellerimiz bulunmaktadır. 

Gümüş kolyeler hem erkekler için hem de kadınlar için en çok tercih edilen hediyelik ürünler arasındadır. Bu kolyelere olan talep, bu ürünlerde büyük bir çeşitliliğin varlığını da beraberinde getirmiştir. Gümüş kolye modellerinde motiflerden ve desenlerden de yaygın olarak yararlanılmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında; harf, lotus çiçeği, yaşam çiçeği, kelebek, kar tanesi ve kalp desenleri içeren kolye modelleri vardır. Gümüş kolye hediye alınacağı zaman, alınacak kişinin özelliklerini ve zevklerini bilmek, doğru seçim yapabilmek için önem taşımaktadır.

Alınacak gümüş kolyenin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, kolyenizi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunların başında kolyede kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Takı üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. Bu kalitenin altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca kolye alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Kadın gümüş kolye modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmamasına ve suda kullanılmamasına hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş takı setlerinin ömür boyu kalıcı olması mümkündür. 

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı