925 Ayar Gümüş Kişiselleştirilebilir Zirkon Taşli Harfli Küpe (Tbss0276)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺849,60(KDV Dahil)
İndirimli : ₺637,19(KDV Dahil)
₺214,52 `den başlayan taksitlerle
Adet :
Kadınların takmaktan en keyif aldığı gümüş takılardan biri olan Kadın Gümüş Küpeler, şimdi her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver’da! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Harfli küpeler, son yıllarda ön plana çıkmış bir küpe modelidir. Gümüş küpelerde taşların yanı sıra sembollerden de yararlanılmaktadır. Bu semboller son yıllarda karşımıza harf olarak çıkmaktadır. Harfli küpe, farklı tasarımlarıyla her zaman beğenilen ve tercih edilen bir model haline gelmiştir. Harfe yüklenen anlamlar da bunda etkili olmaktadır. Özel günler için özel bir hediye haline gelen harfli küpe modelleri sevgililer günü öncesinde de tercih edilen modeller arasındadır. Sevgililer günü hediyesi olarak verilebilecek en güzel hediyelerden biri mutlaka harfli küpe çeşitleri olacaktır.

Küpe üzerinde bulunan motifler sevgililer için belirli anlamlar ifade etmektedir. Bu sayede küpenin manevi bir değer kazanmasını sağlamaktadır. En çok kullanılan ve sevilen sembol karşımıza harf olarak çıkmaktadır. Harfli küpeler, sevgiliye alınabilecek hediyelerin başında gelmektedir
.

Harfli Küpe Anlamı

Her takının olduğu gibi harfli küpenin de anlamı vardır. Harflerin, küpeler üzerinde yer almasıyla insanlar kendilerine farklı anlamlar bulmaktadır. Kendi isminin baş harfini küpesinde kullananlar varken, sevdiği kişinin baş harfini küpesinde kullanan da vardır. Bu bakımından harfli küpe, aşk ve sevginin de dışa vurumudur. Harfli küpe de bu yönüyle gizemli ve anlamı bir hediye sayılabilir. Farklı tasarımlarıyla harfli küpeler, her sezonun en iyi ve vazgeçilmez ürünü haline geliyor.

Aşkın ve sevginin gizli bir gösteriş şekli olan olan harfli küpeler, gümüş küpe modellerinde sıkça görülmektedir. Özellikle sevgililer gününde, doğum gününde ve yıl dönümlerinde hediye etmek için harfli küpeler uygundur. Ayrıca harf küpeler, kadınlar tarafından büyük ölçüde beğeni görmektedir.
İnsanlar sevgilileri ile ilişkilerini güçlendirmek ya da özel günlerde onları mutlu etmek için onlara hediyeler almaktadır. Ancak sevgiliye alınacak hediyeler konusunda kolayca karar verebilmek oldukça zordur. Doğru hediye seçimi için öncelikle sevgilinin her yönünün tanınması gereklidir. Küpeler, halen daha en sık başvurulan hediyeler arasında yer almaktadır. Özellikle gümüş ya da altın kullanılarak imal edilen küpeler, kadınların ilgisini büyük ölçüde çekmektedir.

Küpe, takı olarak özellikle kadınlar tarafından severek kullanılan bir aksesuar türüdür. Her kıyafet kombinine uygun olarak şekilde farklı tarzlarda birçok küpe modeli vardır. Gümüş küpeler diğer bijuteri veya sahte ürünlere göre ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Çünkü küpeler insan sağlığına en fazla etkisi bulunan takı çeşididir. Alerjen yapıya sahip insanlar mutlaka gümüş veya altın küpe takmalıdır. Bijuteri ürünlerinden kaçınmalıdır. Altın ve gümüş Küpeler kulak sağlığını etkileyecek herhangi bir yabancı madde içermez. Aksine fayda sağlar. Alınacak gümüş küpenin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, küpenizi satın aldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Bunların başında küpede kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Küpe üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. 925 ayar altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca küpe alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Kadın gümüş küpe modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmaması ve suda kullanılmaması konusunda hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş küpelerim ömür boyu kalıcı olması mümkündür. 
Küpeler ayrıca özel günler denince akla gelen ilk hediyelerden biridir. Karşı tarafın kendini değerli hissetmesi istenildiği durumlarda ideal bir armağandır. Özellikle kadınlara alınan hediyeler içerisinde küpelerin hoş bir yeri bulunmaktadır. Küpeler en çok evlilik yıl dönümü de dahil olmak üzere birçok önemli an içinde tercih edilmektedir. Onun yanısıra doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, kadınlar günü hediyesi ve sevgililer günü hediyesi olarak da iyi bir alternatiftir.

Kadınların takmaktan en keyif aldığı gümüş takılardan biri olan Kadın Gümüş Küpeler, şimdi her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver’da! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Gümüş küpeleri İpek Silver olarak farklı semboller ve tasarımlar ile birlikte üretmekteyiz. Değerli taşlarla bir araya getirilerek daha estetik bir görünüm oluşturulan küpelerimiz de mevcuttur. Özellikle birden çok kulak deliğine sahip olan kişiler aynı konseptlerde üretilmiş olan gümüş küpelerimizi kombin halinde takarak oldukça şık bir görüntü yakalayabilirler.

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı