925 Ayar Gümüş Selçuklu Kartalı Erkek Kolye (IB221)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺1.547,69(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.161,11(KDV Dahil)
₺390,91 `den başlayan taksitlerle
Adet :
  • 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir.
  • Zincir Uzunluğu: 50-55 cm’dir.
  • Ürünün tamamı (zincir dahil) gümüştür.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir. 

Erkeklerin takmaktan en çok keyif aldığı gümüş takı şüphesiz gümüş kolyelerdir. Erkek gümüş kolyeleri, her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver şıklığı ile! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Erkek takısı denilince aklımıza gelen ilk ve sevilen takı türü gümüş kolyelerdir. Gümüş kolyeler, erkek kombinlerinin vazgeçilmez parçası haline gelmiştir. Yeni sezon erkek gümüş kolyelerimizde, her zevke hitap eden farklı gümüş kolye modellerimiz bulunmaktadır. 

Erkek gümüş kolyeleri, karşımıza farklı tarzlarda çıkmaktadır. Şık zincir detayları ile göz dolduran erkek gümüş kolyeleri, takı sever erkeklerin beğenisine sunulmaktadır. Farklı çeşitlerde zincir çeşidine sahip bu kolye modelleri bazen sadece düz halde de takılmaktadır. Yeni sezonun farklı erkek zincir kolye modellerine göz atmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Erkek gümüş kolye modelleri, yapılan kombinlerde son derece şık bir görünüm sağlamaktadır. Sadece zincir kullanmak yerine çeşitli anlamlar veya tarihi sembollere sahip, farklı tasarımlı kolyeler de oluşturduk. Semboller ve motifler eşliğinde taşlı ve taşsız birçok erkek gümüş kolye modelimiz de bulunmaktadır.
Tasarımlarımızdaki taşsız olan gümüş kolyelerde, simge ve motifler ön planda olmaktadır. Simge ve motif içeren gümüş kolyeler, sağlamış oldukları estetik görünümün yanı sıra bazı anlamlar da barındırmaktadır. En çok tercih edilen gümüş erkek kolye modelleri arasında yılan, kartal motifleri vardır. 

Taşlı gümüş kolyelerimizde ise simge ve motifler geri planda kalırken, taş daha çok ön plana çıkmaktadır. Erkek kolye modellerinde kullandığımız taşların çoğu zircon taştır. Özel yapısı ve parlaklığı sayesinde erkek kolye modellerine şık ve tarz bir görünüm kazandırmaktadır. Kullanılan zirkon taşlar çeşitli farklı tasarımlarla birlikte kolyeyi süslemektedir. 

Alınacak gümüş kolyenin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, kolyenizi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunların başında kolyede kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Takı üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. Bu kalitenin altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca kolye alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Erkek gümüş kolye modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmamasına ve suda kullanılmamasına hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş takı setlerinin ömür boyu kalıcı olması mümkündür. 

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı