925 Ayar Gümüş Tırnaklı Tektaş Kadın Yüzüğü (IPY159)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺662,69(KDV Dahil)
İndirimli : ₺497,00(KDV Dahil)
₺167,32 `den başlayan taksitlerle
Adet :
  • 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir.
  • Ürünün Gramı: 3,70gr - Ürünün tamamı gümüştür.
  • Parmak ölçünüze göre yüzük seçiminizi yapabilirsiniz.
  • Ürünün tamamı gümüştür.
  • Kararmalara karşı rodium kaplama da yapılmıştır.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir.

Yüzük, takı olarak insanlar tarafından çok eski tarihlerden beri kullanılmaktadır. Değişik metal malzemeler kullanılarak üretilen yüzük modelleri arasında, gümüş yüzük modelleri ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Gümüş yüzükleri ön plana çıkaran birçok yönü vardır. Parlak ve göz alıcı yapısının yanı sıra uzun ömürlüdür.

Kadınların takmaktan en keyif aldığı gümüş takılardan birisi de gümüş yüzüklerdir. Kadın gümüş yüzükleri, her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver şıklığı ile! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Gümüş yüzükler, sağladığı şık görünüm ile kadınlar ve erkekler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Farklı semboller ve tasarımlar ile birlikte gümüş yüzüklerimizi üretmekteyiz. Değerli taşlarla bir araya getirilerek daha estetik bir görünüm oluşturulan yüzükler de mevcuttur. 

Yüzükler, özel günler denince akla gelen hediyelerden birisidir. Karşı tarafın kendini değerli hissetmesi istenildiği durumlarda, hediyelik olarak en çok tercih edilen ürünlerdir. Özellikle kadınlara alınan hediyeler içerisinde yüzüklerin ayrıcalıklı bir yeri bulunmaktadır. Kadınların eşleri ve sevgilileri özellikle özel günlerde almaktadırlar. Yüzükler en çok evlilik yıldönümlerinde veya normal yıldönümleri içinde tercih edilmektedir. Onun yanısıra doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, kadınlar günü hediyesi ve sevgililer günü hediyesi olarak da tercih edilmektedir. Yüzüğü takarak hep seninleyim hissiyatı da verilir. Genellikle gümüşten imal edilen yüzük modellerinin seçimi yapılırken, özenli davranmak gereklidir. Zira hediye alınacak kişi ile yüzüğün uyumlu olması önemli bir husustur. Gümüş yüzük modellerinin de hediye tercihlerinde zirveyi bırakmadığı da yadsınamaz bir konudur.

Her kadın, şık bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için ön planda kıyafet olsa da bunu tamamlayan ve en önemli şeyler takılardır. Hem kadınlar hem erkekler gümüş takılara oldukça ilgi duymaktadır. Gümüş takılarda önemli yere sahip olan yüzüklerin her yıl farklı model ve tarzları çıkmaktadır. Yeni sezon kadın gümüş yüzüklerimizde, her zevke hitap eden farklı gümüş yüzük modellerimiz bulunmaktadır. 

Gümüş yüzüklere olan talep, bu ürünlerde büyük bir çeşitliliğin varlığını da beraberinde getirmiştir. Gümüş yüzük modellerinde motiflerden ve desenlerden de yaygın olarak yararlanılmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında; harfli yüzük, ayarlanabilir yüzük, isimli yüzük, baget yüzük, tektaş yüzük gibi yüzük modelleri vardır. Son zamanlarda olan moda ise çoklu halde birçok yüzüğü birbirine uyumlu şekilde takmak olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra evli kadınlar ise baget taşlı yüzük veya tektaş yüzükleri tercih etmektedir. 

Alınacak gümüş yüzüğün uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, bilekliğinizi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunların başında yüzükte kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Takı üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. Bu kalitenin altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca yüzük alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Kadın gümüş yüzük modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmamasına ve suda kullanılmamasına hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş yüzüklerin ömür boyu kalıcı olması mümkündür. 

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!


 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı