Gümüş 925 Ayar Şık Motifli Kelepçe Bileklik - Silver (EK123)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺2.916,96(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.187,71(KDV Dahil)
₺736,53 `den başlayan taksitlerle
Adet :
  • 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir.
  • Kelepçe Ağırlığı: 17.17 Gr.
  • Ürünün tamamı gümüştür.
  • Kararmalara karşı rodium kaplama da yapılmıştır.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir.

İpek Silver Erkek Kelepçe Modelleri 

Erkeklerin takmaktan en keyif aldığı gümüş takılardan birisi de gümüş kelepçelerdir. Erkek gümüş kelepçeleri, her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte ve İpek Silver şıklığı ile şimdi sizinle. Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz 

Gümüş kelepçeler, sağladığı şık görünüm ile kadınlar ve erkekler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Üzerinde farklı desenlerin ve motiflerin yer aldığı modellerin yanı sıra; düz zincir, farklı zincir modelleri ya da kemer biçiminde olan gümüş kelepçeler de mevcuttur. 

Kolyelerde olduğu gibi; saf gümüş kelepçelerin yanı sıra farklı değerli taşlarla bir araya getirilerek daha estetik bir görünüm oluşturulan kelepçeler de mevcuttur. Gümüş kelepçe modelleri, kolyelere göre daha sade bir yapıdadır. kelepçelerde kaba ya da belirgin motifler yerine, ince işçilik ile yapılan süslemeler tercih edilmektedir. Bununla birlikte isteğe bağlı olarak isimli ya da ismin baş harfinin yer aldığı harfli ve İsimli kelepçe modellerinin imal edilmesi de mümkündür.  

kelepçeler, özel günler denince akla gelen hediyelerden birisidir. Karşı tarafın kendini değerli hissetmesi istenildiği durumlarda, hediyelik olarak en çok tercih edilen ürünlerdir. Özellikle erkeklere alınan hediyeler içerisinde bileklerin ayrıcalıklı bir yeri bulunmaktadır. Bilekliği takarak hep seninleyim hissiyatı da verilir. Genellikle gümüşten imal edilen kelepçe modellerinin seçimi yapılırken, özenli davranmak gereklidir. Zira hediye alınacak kişi ile bilekliğin uyumlu olması önemli bir husustur. Erkek Gümüş Kelepçe Modellerinin de hediye tercihlerinde zirveyi bırakmadığı da yadsınamaz bir konudur.

Erkek Gümüş Takıları 

Her erkek, şık bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için ön planda kıyafet olsa da bunu tamamlayan ve en önemli şeyler takılardır. Hem kadınlar hem erkekler gümüş takılara oldukça ilgi duymaktadır. Gümüş takılarda önemli yere sahip olan kelepçelerin her yıl farklı model ve tarzları çıkmaktadır. Yeni Sezon Erkek Gümüş kelepçelerimizde, her zevke hitap eden farklı gümüş kelepçe modellerimiz bulunmaktadır. 

Gümüş kelepçeler hem erkekler için hem de kadınlar için en çok tercih edilen hediyelik ürünler arasındadır. Bu kelepçelere olan talep, bu ürünlerde büyük bir çeşitliliğin varlığını da beraberinde getirmiştir. Gümüş kelepçe modellerinde motiflerden ve desenlerden de yaygın olarak yararlanılmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında; harf kelepçe, mors alfabesi kelepçe, isimli kelepçe, yaşam çiçeği desenleri içeren kelepçe modelleri vardır. Gümüş kelepçe Hediye alınacağı zaman, alınacak kişinin özelliklerini ve zevklerini bilmek, doğru seçim yapabilmek için önem taşımaktadır.
Erkek Gümüş Kelepçe Fiyatları 
Alınacak gümüş bilekliğin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, bilekliğinizi satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunların başında kelepçete kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Takı üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. Bu kalitenin altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca Erkek Gümüş kelepçe Satın Alma konusunda fiyatlar da belirleyici roller oynamaktadır. 

kelepçe alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Erkek gümüş kelepçe modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmamasına ve suda kullanılmamasına hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş kelepçelerin ömür boyu kalıcı olması mümkündür.  

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı