925 Ayar Zirkon Taşlı Kadın Silver Set (IS362)

0,00
Para Puan : 20
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.499,54(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.202,18(KDV Dahil)
₺404,74 `den başlayan taksitlerle
Adet :
  • 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir.
  • Set Ağırlığı: 6.79 Gr.
  • Ürünün tamamı (zincir dahil) gümüştür.
  • Kararmalara karşı rodium kaplama da yapılmıştır.
  • Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 değişiklik olabilir.
  • Ürünleriniz hediye kutusu, paketi, istediğiniz not ile birlikte İpek Silver garantisiyle gönderilmektedir.

Gümüş takılar tek tek satılabildiği gibi, set halinde de bulmak mümkündür. Gümüş takı seti genellikle küpe, yüzük ve kolye olmak üzere üç parçadan oluşmaktadır. Bazı setlerde bileklik de mevcuttur. Günümüzde zarif gümüş takı setleri genellikle kadınlar tarafından kullanılmaktadır.

Gümüş setler, kadınların takmaktan en çok keyif aldığı takılardan birisidir. Özellikle orta yaşlı kadınların tercih ettiği gümüş setler, her tarza uygun ve farklı modellerle birlikte İpek Silver şıklığı ile! Siz de kendinizi şımartmak, yakınlarınıza ideal hediyeyi vermek, tarzınızı vurgulamak ve görünümünüze seviye atlatmak için İpek Silver’ın özgün koleksiyonuna bir şans verebilirsiniz.

Gümüş setler, Sevgililer Günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde hediye olarak tercih edilebilir. Birbirinden farklı taş ve semboller ile süslenmiş gümüş setler, koleksiyonumuzda her kadının beğenisine uygun çeşitlerde yer almaktadır. Genellikle gümüşten imal edilen set modellerinin seçimi yapılırken, özenli davranmak gereklidir. Zira hediye alınacak kişi ile setin uyumlu olması önemli bir husustur.

Takı setlerine duyulan ilginin artması, bu konuda ürün çeşitliliğinin yaşanmasını da beraberinde getirmiştir. Bu yüzden de gümüş takı konusunda model zenginliği vardır. Ancak takı seti alırken, gümüş kalitesinin yüksek olmasına dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü olması için kaplama işleminden geçirilmiş olmasına da dikkat edilmelidir. Gümüş set fiyatları üretilen sette kullanılan gümüşün kalitesine, süsleme için kullanılan taşların cinsine ve işçilik yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Gümüş set alırken 925 kalite ayarındaki ürünleri tercih etmek daha doğrudur. Ayrıca Gümüş Setler aşırı güneşe, suya ve kimyasal maddelere maruz kalmamalıdır.

Her kadın, şık bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için ön planda kıyafet olsa da bunu tamamlayan ve en önemli şeyler takılardır. Gümüş setler kombinin tamamında bir uyum yakalamak isteyenlere özel bir takı türüdür. Bu nedenle gümüş setler her yıl farklı modellerde ve tarzlarda çıkmaktadır. Yeni sezon kadın gümüş setlerimizde, her zevke hitap eden farklı gümüş set modellerimiz bulunmaktadır. 

Gümüş set modellerinde taşlar ve semboller yaygın olarak kullanılmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında; baget taşlı gümüş set, zultanit taşlı set, elmas montürlü set, yonca set modelleri ve damla gümüş set modelleri vardır.

Alınacak gümüş setin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesi için, setinizi satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunların başında set için kullanılan gümüşün kalitesi gelmektedir. Takı üretimi için en kaliteli gümüş ayarı 925’tir. Bu kalitenin altındaki gümüşlerde zaman içerisinde kararma ya da solma meydana gelmesi muhtemeldir. Ayrıca set alınacak mağazanın güvenilir olmasına da özen gösterilmelidir. Özellikle online takı mağazalarından alışveriş yaparken bu hususa daha fazla dikkat edilmelidir. Kadın gümüş set modelleri ile alakalı dikkat edilmesi gereken son nokta da doğru kullanımdır. Takıların kimyasallarla ya da güneş ışığıyla fazla temasta kalmamasına ve suda kullanılmamasına hassasiyet gösterilmelidir. Bu şartlar altında gümüş takı setlerinin ömür boyu kalıcı olması mümkündür. 

Her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İpek Silver ailesi olarak, her zevke ayrı olarak hitap eden, şık ve kaliteli modellerimizle birlikte her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olduk. Bu şekilde de yolumuza devam etmekteyiz. Her özel anınızda yanınızda olmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarız. 

İpek Silver şıklığı sizinle olsun!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı