Layki Kadın Sandaletlerinde Dev İndirimler!

Layki Kadın Sandaletlerinde Dev İndirimler!

Yazın sıcak rüzgarları esmeye başlarken, kadınların stilini tamamlayacak en önemli aksesuarlardan biri hiç şüphesiz ayakkabılardır! Dediğimiz gibi yaz kapımızda, peki sizin yeni sezon sandaletleriniz hazır mı? Yoksa hala alışveriş listesinizi yapmadınız mı? Layki.com, en yeni ve en trend kadın sandalet ve terlik çeşitleriyle, size birbirinden zarif modeller sunuyor. Bu yazın en çok tercih edilen modellerini, en uygun fiyatlarla elde etmek için bayram sonrası dönemde de devam eden indirim fırsatlarını kaçırmayın! Layki.com'da inceleyebileceğiniz en moda kadın sandalet modellerinden seçtiğimiz birkaç ürüne sizin için göz attık!

Cherry Kırmızı Renkli Kadın Sandalet

Eğer "renkli topuklu sandalet" modellerini tercih ediyorsanız, Cherry Kırmızı Renkli Kadın Sandalet tam size göre olabilir. Çünkü bu sandalet, lux suni deri materyali, tam kalıp yapısı ve 3 cm taban boyu ile hem rahat hem de şık bir seçim. Lux suni deri malzeme ve tam kalıp tasarımı ile günlük kullanımınıza uygun olan bu model, ortopedik tabanı sayesinde de konforu ayağınıza getiriyor. Sıcak yaz aylarında şehir içinde oradan oraya koştururken, ya da seyahat ederken gün içerisinde kullanıma oldukça uygun olan bu model, bantlı bağlama şekli ile ayaklarınıza tam oturuyor. Ayrıca ortopedik taban özelliği sayesinde gün rutin içerisinde ayak sağlığınızı da koruyor. Hem şıklığınızı hem de rahatlığınızı düşünenler bu modelimizi kaçırmasın deriz!

Ronti Beyaz Renkli Kadın Sandalet

Yaz günlerinde de şıklığınızdan vazgeçmeden deri sandalet giymek istiyorsanız Ronti Beyaz Renkli Kadın Sandalet sizin için mükemmel bir seçim olabilir. Suni deriden üretilen ve astarlı olarak tasarlanan bu bayan sandalet ile yaz aylarında ayaklarınızın terlememesi Layki’den garantili! Ayrıca, yıkanabilir özelliği ve poliüretan tabanı ile hem pratik hem de rahat bir kullanım sunuyor. Bu beyaz renkli kadın sandalet, kaydırmaz taban teknolojisi, düz topuk tipi ve bağcıksız bağlama şekli ile hem kolay hem de konforlu bir kullanım sunuyor.  Yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya aday Layki Ronti kadın sandalet serisini farklı renklerde ve ayak numaraları ile web sitemizde inceleyebilir, siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz! Stoklarımız sınırlı olduğu için bizce elinizi çabuk tutun!

Blisse Kırmızı Renkli Kadın Sandalet

Bu sandalet, tekstil materyali, tamamen el işçiliği ve 4 cm taban boyu ile kadın sandaletler arasında hem rahat hem de şık bir seçim. Düz topuklu tasarımı sayesinde günlük kullanıma uygun olan bu model, bağcıksız bağlama şekli ile ayaklarınıza tam oturuyor. Kırmızı renkli kadın sandalet arayanlar için ideal bir tercih olan bu ürününün beyaz rengi de farklı ayak numaralarına göre stoklarımızda mevcut! Şimdi her renkten birer adet Blisse sandalet sipariş verin ve yazın keyfini sürün!

Paget Taba Renkli Kadın Sandalet

Eğer "topuklu sandalet" tercih ediyorsanız, Paget Taba Renkli Kadın Sandalet tam size göre bir alternatif olabilir. Lux süet malzeme ve tam kalıp tasarımı ile bu model, 10 cm ve üzeri yüksek topuğu sayesinde özel günlerinizde de şıklığınızı tamamlayacak bir seçenek sunar. Kıyafet ve çanta kombinleriniz ile günlük kullanıma da uygun olan bu model, bilekten bantlı bağlama şekli ile ayaklarınıza tam oturur. Ayrıca, lisanslı ortopedik tabanı sayesinde uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlar; bu ortopedik taban özelliği sayesinde ayak sağlığınız da korunur.

Bonus: Emma Beyaz Bayan Babet

Sandaletten farklı bir şey arayanlar için Emma beyaz bayan babet harika bir alternatif. Tamamen el yapımı olan bu babet, lux suni deri materyali ile kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip. 3 cm taban boyu ile kısa topuklu sandalet arayanlara hitap eden bu model, günlük kullanım için ideal. Bağcıksız bağlama şekli ile pratik bir giyim sağlayan bu babet rahat bir şıklık için ideal bir seçim olabilir. Emma Beyaz Bayan Babet ayrıca lisanslı ortopedik tabanı ile ayağınızı sararak konfor sağlar. Hızla tükenen ayak numaraları ve stoklar için acele edin ve siparişinizi hemen oluşturun!

Sizler için seçtiğimiz bu şık ürünlerin yanı sıra daha pek çok, farklı kadın sandalet modelini Layki.com sayfalarında bulabilirsiniz. İster renkli topuklu sandalet ister sandalet terlik olsun, isterseniz de hasır sandalet veya yüksek topuklu sandalet arayın, Layki.com yaz boyu size en uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti sunar. Siz de hemen sipariş verin ve yaz sezonuna hazır olun!

 


 
Etiketler: E-ticaret
Mayıs 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı