Yazlık Spor Ayakkabı Seçerken Kriterler Neler Olmalı?

Yazlık Spor Ayakkabı Seçerken Kriterler Neler Olmalı?

Yazlık Spor Ayakkabı Seçerken Kriterler Neler Olmalı? 

 

içimizi ısıtan sıcak yaz mevsimi geldiğinde, kadınlar için sandalet ve terlikler olduğu kadar spor ayakkabı seçimi de önemli bir konu haline geliyor. Sıcak yaz aylarında kullanışlı spor ayakkabılar hem rahat hem de şık bir görünüm sağlıyor, ancak doğru seçim yapmak için nelere dikkat etmek gerektiğini bilmek de gerekiyor. Bu yazımızda, yeni trendlerine, yazlık spor ayakkabı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine ve elbette Layki.com'un sunduğu müthiş indirimlere göz atacağız!  

 

Yazlık Spor Ayakkabı Seçiminde Göz Önüne Almanız Gerekenler

 

Birbirinden cazip modelleri incelemeden önce yazlık spor ayakkabı alırken dikkat etmeniz gereken bazı kriterleri şu şekilde sıralayabiliriz: 

 

  • Ayak numarasına uygun olması: Ayakkabının ne çok büyük ne de çok küçük olması gerekir, aksi takdirde ayakkabı ayakta rahatsızlık yaratabilir; hatta yaralara sebebiyet verebilir. Ayakkabınızın tam olarak ayağınıza oturduğundan emin olmak için denemeden almayın veya online alışveriş yaparken mutlaka beden/ayak ölçüsü tablosunu kontrol edin. 
  • Nefes alabilen kumaştan olması: Yazın terleme ve kokuya karşı nefes alabilen kumaşlar tercih edilmelidir, ayrıca ayakkabının içine pamuklu çorap giymek de faydalı olabilir. Nefes alabilen kumaşlar hem ayak sağlığınızı korur hem de daha ferah bir his verir. 
  • Taban kalitesine dikkat etmek: Ayakkabının tabanının esnek, yumuşak ve kaymaz olması gerekir, ayrıca yürüyüş veya koşu gibi aktiviteler için uygun olup olmadığına bakmak da önemlidir. Taban kalitesi hem konforunuzu hem de performansınızı etkiler, bu yüzden kaliteli bir tabana sahip olan spor ayakkabıları tercih edin. 

  

Birbirinden Şık Layki Kadın Yazlık Spor Ayakkabı Modelleri  

 

2023 yazlık kadın spor ayakkabı trendlerine baktığımızda bu yılın ilkbahar-yaz sezonu için moda olan kadın spor ayakkabıları arasında; platform tabanlı ayakkabılar, renkli ve desenli sneakerlar, retro tarzda tasarlanmış ayakkabılar ve sandaletlerin sıralandığını görüyoruz. Ayrıca, bu sezonun trendi olan neon renkler de spor ayakkabılarda sıkça kullanılıyor. Aslında birkaç hafta önceki “En Yeni Yazlık Spor Ayakkabılar Layki'de İndirimde!” Başlıklı blog yazımızda Layki koleksiyonunda yer alan öne çıkan parçaları sizinle paylaşmış, yeni sezonun tüyolarını Nisan ayından itibaren vermiştik. Yazımızın bu bölümünde üç yeni yazlık kadın spor ayakkabı modeline daha değinmek istiyoruz.  

 

 Julyana Beyaz Renkli Lux Kadın Spor Ayakkabı 

 Julyana Beyaz Renkli Lux Kadın Spor Ayakkabı, lüks suni deri malzemesiyle tasarlanmıştır. Ayağınıza tam oturan bir kalıba sahip olan bu ürğün , 3 cm'lik düz tabanıyla günlük kullanım için idealdir. Bağcıklı bağlama şekliyle dikkat çeken ayakkabı, suni deri dış materyal ve imitasyon deri astar materyali kullanılarak üretilmiştir. Ortopedik taban özelliği sayesinde ekstra konfor sağlar. Ayakkabının iç tabanı da suni deri materyalden oluşmaktadır. Nefes alabilen kumaşı sayesinde terletmeyen bir özellik sunar ve yıkanabilir niteliktedir. Julyana Beyaz Renkli Lux Kadın Spor Ayakkabı, şıklığı ve konforu bir araya getirerek kullanıcılarına özel bir deneyim sunmayı hedefler. 

  

Dembele Beyaz Renkli Lazer Kesim Rahat Lux Kadın Spor Ayakkabı 

Dembele Beyaz Renkli Lüks Kadın Spor Ayakkabı, lüks suni deri malzemesiyle üretilmiştir. Tam kalıba sahip olan ayakkabı, 4 cm'lik taban boyuyla günlük kullanıma uygun bir seçenektir. Bağcıksız bağlama şekliyle pratik bir kullanım sunar. Dış materyalde yine suni deri kullanılmıştır ve astar materyali olarak suni deri tercih edilmiştir. Diğer ürünlerimizde de olduğu gibi ortopedik taban özelliği sayesinde ayak sağlığını destekler. Yaz aylarının gözdesi olacak Dembele Beyaz Kadın Spor Ayakkabı, dikkat çekici lazer kesim detaylarıyla öne çıkar ve kullanıcılara rahat bir deneyim sunmayı amaçlar. 

  

Markus Bej Renkli Kadın Spor Ayakkabı 

Markus Bej Renkli Kadın Spor Ayakkabı, Layki'nin spor ayakkabı serisinin en rahat ve şık modellerinden biridir. Bu özel model, sağlığa zararlı olmayan birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir. Sneaker tarzında tasarlanmış bu kısa topuklu ayakkabı, sınırlı sayıda üretilmiş olup değerli müşterilere sunulmaktadır. Ayakkabının dış materyali suni deri, astar materyali suni deri ve tekstil kombinasyonudur. Günlük kullanıma uygun olan ayakkabı, poliüretan taban teknolojisiyle üretilmiştir. İç tabanı da suni deriden yapılmıştır ve poliüretan iç taban ile desteklenmiştir. Markus Bej Renkli Kadın Spor Ayakkabı, terletmeyen kumaş özelliğiyle yaz aylarında ayaklarınızın rahat ve kuru kalmasını sağlar. Layki markasının şıklık ve konforun sembolü olan bu ayakkabı, sıcak yaz günlerinde konfor ve elegant bir duruş sağlar. Markus modelimizin ayrıca beyaz ve siyah renkleri olduğunu da ekleyelim.  

  

Sezon Bitmeden En Şık Kadın Yazlık Spor Ayakkabılarını Layki İndirimleri ile Yakalayın! 

Yazlık spor ayakkabı seçimi ile ilgili küçük püf noktalarını sizinle paylaştık. Şimdi sıra alışverişe geldi! Layki.com'da birçok kaliteli, şık ve uygun fiyatlı yazlık spor ayakkabı modeli bulabilirsiniz. Üstelik şimdi Layki.com'da yazlık spor ayakkabılarda sezon boyu süren büyük indirimler var! Hemen Layki.com'a girin ve ihtiyacınız olan yazlık spor ayakkabılarınızı sepetinize ekleyin. Siparişiniz en kısa sürede kapınıza gelsin.  

Üstelik 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo, havale/eft olanağı ya da kredi kartına 6 taksit imkanı ile! Layki.com ile yazlık spor ayakkabı seçimi hem kolay, keyifli, hem de bütçe dostu!  


 
Etiketler: Spor Ayakkabı
Haziran 27, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı