Layki Yüksek Tabanlı Terlikler ile Yazın Stilinizi Yükseltin!

Layki Yüksek Tabanlı Terlikler ile Yazın Stilinizi Yükseltin!

Yaz aylarında kadın terlikleri seçerken hem şıklık hem de rahatlık önemli kriterlerdir. Peki, bu iki özelliği bir arada sunan yüksek tabanlı veya yüksek topuklu terlik modelleri var mı? Tabii ki var! Layki.com'da bulabileceğiniz birbirinden güzel ve kaliteli yüksek topuklu terlikler, yazın hem stilinizi hem de konforunuzu artıracak. İşte sizin için seçtiğimiz beş harika model: 

 

Olga Bej Renkli Yüksek Taban Taşlı Detaylı Lüx Terlik: Yaz aylarında yüksek tabanlı terlik giymek hem şık hem de rahat olmak isteyen kadınlar için harika bir seçenek. Bu terlik, üzerindeki taş detayı ile göz kamaştırıcı bir görünüm sağlıyor. 6 cm'lik poliüretan topuğu sayesinde boyunuzu uzatırken, ipeksi dokulu iç tabanı ile ayağınızı rahat ettiriyor. Paraşüt kumaşı sayesinde de yaz sıcaklarında ayağınızı terletmiyor. Bu terliği hem günlük hem de özel günlerde kullanabilirsiniz. Bej rengi ile her renk kıyafetle uyum sağlayacağı gibi, siyah rengi de mevcut. 

 

Volga Mavi Renkli Yüksek Taban Lüx Terlik: Layki.com’un bu sezon en çok rağbet gören ürünlerinden olan Volga model yüksek taban kadın terliği, mavi rengi ile yazın enerjisini yansıtıyor. 5 cm'lik poliüretan topuğu ile hem rahat hem de şık bir duruş sergiliyor. Paraşüt kumaşı ile ayağınızı serin tutarken, flamlı deseni ile de stilinize hareket katıyor. Bu terliği kot pantolon, şort veya elbise ile kombinleyebilirsiniz. Mavi renginin yanı sıra siyah ve fuşya renk seçenekleri de bulunuyor. 

 

Garet Siyah Renkli Taşlı Desenli Terlik: Günlük kullanım alternatiflerinden farklı olarak bu terlik, taşlı deseni ile ışıltılı bir görünüm sunuyor. 7 cm'lik dolgu topuğu ile hem yüksek hem de stabil bir duruş sağlıyor. Poliüretan tabanı ve suni deri malzemesi ile kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip. Bu terliği gece davetlerinde veya özel günlerde kullanabilirsiniz. Siyah rengi ile her türlü kıyafetle uyum sağlayacağı gibi, taşlarla da dikkat çekecektir. 

 

Stella Siyah Renkli Kadın Terlik: Layki’nin sizlere sunduğu bu yeni model terlik, sade ve zarif bir tasarıma sahip. 5 cm'lik dolgu topuğu ile rahatlık ve şıklık sunuyor. Suni deri ve süet malzemesi ile kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip. Siyah rengi ile her renk kıyafetle uyum sağlayacağı gibi, tüylü detayları ile de feminen bir dokunuş katacaktır. 

 

Bross Siyah Renk Taşlı Bayan Sandalet: En popüler 4 yüksek tabanlı ve topuklu terlikten bahsettik sonra, ürün seçkimize bir de sandalet eklemek istedik! Bross model bu sandaletler, parlak rugan malzemesi ve taşlı detayları ile göz alıcı bir görünüm sunuyor. 10 cm'lik platform topuğu ile boyunuzu uzatırken, eva tabanı ile ayağınızı rahat ettiriyor. Tamamen el yapımı olan bu sandalet, kalite ve işçilik açısından sınıfının en iyisi. Bu sandaleti özel günlerde veya gece davetlerinde kullanabilirsiniz. Siyah rengi ile her türlü kıyafetle uyum sağlayacağı gibi, taşlarla da ışıldayacaktır. Ayrıca fuşya ve mavi rengi olduğunu da hatırlatalım. 

  

Görüldüğü üzere Layki.com, yeni sezonun en şık ve kaliteli bayan terlik modellerini sizlere sunuyor. Layki.com sayfalarında bulabileceğiniz bu farklı beş model, hem kalite hem de uygun fiyat açısından kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Yüksek tabanlı terlik modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan tasarımları ile de dikkat çekiyor. Yüksek taban kadın terlik, yüksek taban terlik kadın, kadın yüksek taban terlik, bayan yüksek taban terlik gibi farklı seçeneklere sahip olan ürünlerimizde yüksek taban terlik fiyatları, her bütçeye uygun alternatifler ile karşınıza çıkıyor.  

  

Layki markası, yüksek tabanlı parmak arası terlik, yüksek tabanlı plaj terliği, yüksek taban ev terliği, hasır yüksek taban terlik gibi farklı modellerde de kalite ve şıklığı uygun fiyatlarla buluşturarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Yeni yaz sezonunda da şaşırtan oranlarda indirimler ve avantajlı kampanyalar ile satışa çıkan ürünleri, sıcak yaz günlerinde şık ve rahat olmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. 

 

%100 güvenli ödeme yöntemleri ile alışveriş yapmanıza olanak veren Layki.com ayrıca 30 gün içerisinde kolay iade, 7/24 müşteri hizmetleri ve dünya çapında teslimat imkanı sunmaktadır. Beğendiğiniz yüksek taban terlik modellerinin stoklarını, ayağınıza uygun numarasını kaçırmamak ve Layki’nin özel fırsatları yakalamak için Layki.com'u takip etmeye devam edin! Siz de yaz aylarında stilinizi en trend ürünlerle tamamlayın! Siz de hemen sipariş vererek bu terliklere sahip olabilir ve yazın stilinizi birkaç santim yukarı doğru yükseltebilirsiniz :) 

 


 
Etiketler: E-ticaret
Temmuz 10, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı