Yeni Yaz Sezonun En Son Kreasyonları Layki.com’da!

Yeni Yaz Sezonun En Son Kreasyonları Layki.com’da!

Kadın ayakkabı modellerinde yaz-kış en çok tercih edilen markalardan olan Layki, şimdi yeni sezon ürünlerinde en trend kadın sandalet ve terlik modelleri ile karşınızda. Üstelik en trend ürünlerde kaçırılmayacak indirim kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Yaz sezonunda, rahat ve şık olmak isteyen bayanların tercih edeceği dolgu topuk ayakkabı ve sandalet modelleri, ortopedik terlik seçenekleri ve daha fazlasıyla Layki.com sizin için en iyi seçenekleri sunuyor.

Detaylarını Layki.com websitesi üzerinden inceleyebileceğiniz en yeni bayan terlik ve sandalet modellerinden seçtiğimiz ürünlerin kısa incelemelerini bu yazımızda bulabilirsiniz.
 

Skylar Kırmızı Renkli Parlak Pimli Kadın Sandalet Ayakkabı

Bu zarif kadın sandalet modeli, 5 cm taban boyu ve günlük kullanım için uygun olan lüks süet malzemesiyle dikkat çekiyor. Kullanıcının ayağına oturarak tam kalıp rahatlığı sunan bu sandalet, parlak pim detaylarıyla da şıklığınızı tamamlıyor.

Lewis Siyah Renkli Luks Tasarım Şeffaf Topuklu Kadın Terlik

Lewis Siyah Renkli kadın terlik modeli, 3 cm taban boyu ile günlük kullanım için tasarlanmış olup, lux suni deri malzemeden üretilmiştir. Şeffaf topuk detayı ve bağcıksız tasarımıyla modern ve şık bir görünüm sunar. Bu terlik, outdoor kullanımına da uygundur ve kısa topuklu özelliği ile gün boyu size rahatlık sağlar.

Reyna Siyah Renkli Şeffaf Topuklu Lux Kadın Kısa Topuklu Ayakkabı  

Reyna Siyah Renkli kadın ayakkabı modeli, 7 cm taban boyu ve yine günlük kullanıma uygun lüks suni deri malzemesiyle üretilmiştir. Şeffaf topuk detayı, kaydırmaz tabanı ve nefes alabilen kumaşıyla hem şık hem de rahat bir deneyim sunar.

Lowell Gold Renkli Özel Tasarım Lux Kadın Kısa Topuklu Ayakkabı

Renkli kadın ayakkabı modeli, 5 cm taban boyu ve lüks suni deri malzemesinin incelikli kullanımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu model, özel tasarımı ve ortopedik taban özelliğiyle konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.


Cindy Bej Renkli Pim Detaylı Şeffaf Topuklu Ayakkabı

Cindy Bej Renkli kadın ayakkabı modeli, orta topuklu yapısı 7 cm taban boyu ve lüks suni deri malzemesi ile gün içerisinde tam bir yazlık terlik şıklığı hedefliyor. Pim detayları ve şeffaf topuk tasarımıyla şık bir görünüm sunan bu ayakkabı, nefes alabilen ve terletmeyen kumaşıyla da konfor sağlar. Özellikle sade bir elbise ile sıcak bir yaz akşamı etkinliği için kombinlenebilir.

Suzie Bej Renkli Önü Fiyonklu Kadın Kısa Topuklu Ayakkabı

Suzie Bej Renkli kadın kısa topuklu ayakkabı modeli, tekstil materyali ve 4 cm taban boyu ile günlük kullanım için oldukça idealdir. Tamamen el işçiliği ile üretilen bu topuklu ayakkabı, önünde bulunan fiyonk detayıyla şirin ve şık bir görünüm sunar. Ortopedik taban özelliği sayesinde rahatlıkla gün boyu kullanılabilir. Web sitemizdeki modelde de görüldüğü gibi da paça blue jean kombinasyonları için nefis bir parçadır.

Marines Siyah Renkli Şeffaf Topuklu Önü Fiyonklu Kadın Kısa Topuklu Ayakkabı

Marines Siyah Renkli kadın kısa topuklu ayakkabı modeli, Tam kalıp özelliği ile rahat bir kullanım deneyimi yaşatırken 5 cm taban boyu ile hem gün içerisinde hem de serin yaz akşamlarında giymek için uygundur. Yine diğer ürünlerimiz gibi lüks suni deri malzemeden imal edilmiştir ve şeffaf topuk detayı ve önünde bulunan fiyonk ile ayaklarınıza şık bir görünüm sunar.

Yaz Sezonunda Yeni İndirimler Layki.com’da Devam Ediyor!

Layki.com'un yeni yaz sezonu kreasyonunda kadın ayakkabı, sandalet ve terlik modelleriyle dolgu topuklu, şeffaf topuklu, ortopedik, önü kapalı ve spor sandalet gibi farklı seçenekler sunarak her zevke ve ihtiyaca hitap etmektedir. Yeni sezonun en trend ürünleri ve avantajlı kampanyalarıyla Layki.com, yaz aylarında hem şık hem de rahat olmak isteyenler için en doğru adres.

Yeni sezonun en gözde bayan sandalet, terlik ve ayakkabı modellerini incelemek ve hemen sipariş vermek isteyenler için Layki.com, cazip fiyatlar ve yüksek indirim seçenekleri ile hizmetinizde! Dolgu topuklu, şeffaf topuklu, ortopedik, babet, önü kapalı ve spor sandalet gibi farklı seçeneklere sahip olan ürünlerimizde bayan sandalet fiyatları, her bütçeye uygun alternatifler sunar.

Layki markası, yeni ürünlerinde kalite ve şıklığı uygun fiyatlarla buluşturarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tatar. Yeni yaz sezonunda da yüksek oranlarda indirimler ve avantajlı kampanyalar ile beğeniye sunulan Layki ürünleri, şık ve rahat olmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

%100 güvenli ödeme yöntemleri ile alışveriş yapmanıza olanak veren Layki.com ayrıca 30 gün içerisinde kolay iade, 7/24 müşteri hizmetleri ve dünya çapında teslimat imkanı sunmaktadır. Beğendiğiniz kadın ayakkabı modelinin stoklarını, ayağınıza uygun numarasını kaçırmamak ve Layki’nin özel fırsatları yakalamak için Layki.com'u takip etmeye devam edin! Siz de yaz aylarında stilinizi en trend ürünlerle tamamlayın!


 
Etiketler: Spor Ayakkabı
Mayıs 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı